fredag, mars 13, 2009

Gårdagens och dagens

Nu ska jag berätta om gårdagens inköp på NK. En svart handväska från DKNY, rosa pumps i skinn med inbyggd platå och minimalt toe-cleevage (till våren ofc), och en ljusgrå minkkrage som man kan kombinera på olika sätt.
Minken och handväskan hade jag på mig idag, samt en fuskpäls från H&M, kofta från H&M, t-shirt från filippa K, jeans från Acne och stövlar från NK.

3 kommentarer:

Anonym sa...

snyggt! :)

puss Kim

Anonym sa...

jag förstår ite hur människor som du kan betala så pass mycket pengar för att bära ett dött djur på sig! Det e rent ohumanistiskt. Vet du ens hur det går till när ska ta pälsen från djur?!?! NEJ, jag tror verkligen inte att du gör det!!! Ta reda på det så kanske du ångrar dig!!!!!!!!!!!!!!!!

Honey Bourbon sa...

Okey, jag förstår att du är en djurrättsaktivist men låt mig leva mitt liv för det, och du kanske är avundsjuk för att du inte har råd med sånt! För det första så har päls värmt mäniskor i över flera tusen år för det andra så klagar du inte på mina skor som är skinn konstigt nog. Det jag inte fattar är varför uppståndelsen är så jävla stor kring päls men inte kring skinn? Du kanske borde tänkte ett steg längre med vad du säger och stå för VEM DU ÄR!?
Och ja, jag vet hur det går till, men sen så finns det ju fleta sätt, vissa är mer brutala än andra, (illegal pälsjakt finns ju också) men bara för att DU sett dom värsta sätten hur man tar päls från djur behöver inte betyda att alla pälsar tillverkas på detta sätt, Det jag menar är att det är en massindustri, Sveroge är ett väletablerat land, där jag hopaps och förmodar att det inte skulle tillåtas att ta päls från djur på ett sådant sätt som de gör i Asien eller i andra u-länder. Och jag bär päls hur mycket jag vill, så jag tycker du kan hålla käften nu och låta mig göra vad jag vill!